Overview

.


Velkommen til

GOURMET IMPORT

Din importør av spennende, eksotiske og tradisjonelle varer fra inn- og utland

NYHETER

Følg med på de nyeste varene, samt oppskrifter, tips og triks fra våre eksperter.

[mesmerize_latest_news item_class=”text-center” posts=”2″]

Noe du lurer på? Ikke nøl med å ta kontakt!

OM OSS

GOURMET IMPORT 
DIN LOKALE IMPORTØR AV GOURMET PRODUKTER

Gourmet Import har siden 2002 importert autentiske varer av høy kvalitet for den norske gane.

Les mer

UTVALGTE PRODUKTER

Gourmet Import står for en rekke produkter du finner i butikkhyllene og som du får en smak av i utelivs- og restaurantsbransjen. Her finner du våre mest kjente og populære produkter, men for en full oversikt – ta gjerne turen over til nettbutikken vår eller ta en titt på produktkatalogen vår.

PORTERS GIN

Made in a bar – Not in a boardroom

Gjennom innovasjon og respekt for tradisjon har denne ginen fra Aberdeen, Skottland, skapt en eksepsjonelt velbalansert, raffinert og kvalitetsgin som gir deg det beste fra begge verdener.

FENTIMANS

Fentimans Botaniske produkter har siden 1905 vært et populært og annerkjent blandevann for drinkelskere. Deres soft drinks har også markert seg i markedet med sine autentiske smaker.

KUSMI TEA

Med 150 års erfaring og fokus på kvalitet leverer enda Kusmi Tea noen av de mest spennende smakene og en leskende opplevelse som står høyt blandt nordmenn. 

TYRELLS

Crispy, smakfull og autentisk. Tyrells har lenge vært å finne i butikkhyllene og byr på en skikkelig britisk smaksopplevelse med smaker fra hele verden.

NETTBUTIKK

Sjekk ut vår nettbutikk for gode produkter både for helg og hverdag

[wcps id=’2395′]
[mesmerize_display_woocommerce_items custom=”true” products_number=”3″ categories=”” tags=”” order_by=”null” order=”DESC” products=”2072,2070,2071,2073″]